1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Atun kehetua
- Perretxikoak arraultzarekin nahastuta
- Txipiroi eta hamarratz risottoa
Bigarrenak
- Makailoa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Gaztai tarta
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Iberiar dastaketa
- Otarrainxkaka plantxan
- Makailoz betetazko piperrak
Bigarrenak
- Erreboiloa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Laraingaz Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Risottoa
- Okelez Betetako Piperrak
Bigarrenak
- Makailo ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Entsalada Epela onddo eta Bakailoarekin
- Hostopila Porruz eta Gambaz Betea
Bigarrenak
- Lebatz ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Zainzuriak bi Saltsatan
- Ahate-foiea
- Hostopila Porruz eta Ganbaz Betea
BigarrenAK
- Barbarin ½ Plantxan Arrozarekin
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Kremazko Tostadak
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Atun kehetua
- Perretxikoak arraultzarekin nahastuta
- Txipiroi eta hamarratz risottoa
Bigarrenak
- Makailoa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Gaztai tarta
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Iberiar dastaketa
- Otarrainxkaka plantxan
- Makailoz betetazko piperrak
Bigarrenak
- Erreboiloa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Urdaiazpiko iberikoa
- Entsalada epela onddoeta bakailoarekin
- Porruak txangurroarekin beteta
BigarrenAK
- Xapoa plantxan
- Entrekota plantxan edo Ahate-magreta aukeran
Postreak
- Kremaz eta laranjaz betetako hostopila
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Risottoa
- Okelez Betetako Piperrak
Bigarrenak
- Makailo ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Entsalada Epela onddo eta Bakailoarekin
- Hostopila Porruz eta Gambaz Betea
Bigarrenak
- Lebatz ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Zainzuriak bi Saltsatan
- Ahate-foiea
- Hostopila Porruz eta Ganbaz Betea
BigarrenAK
- Barbarin ½ Plantxan Arrozarekin
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Kremazko Tostadak
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Atun kehetua
- Perretxikoak arraultzarekin nahastuta
- Txipiroi eta hamarratz risottoa
Bigarrenak
- Makailoa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Gaztai tarta
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Iberiar dastaketa
- Otarrainxkaka plantxan
- Makailoz betetazko piperrak
Bigarrenak
- Erreboiloa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Laraingaz Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Risottoa
- Okelez Betetako Piperrak
Bigarrenak
- Makailo ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Entsalada Epela onddo eta Bakailoarekin
- Hostopila Porruz eta Gambaz Betea
Bigarrenak
- Lebatz ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Zainzuriak bi Saltsatan
- Ahate-foiea
- Hostopila Porruz eta Ganbaz Betea
BigarrenAK
- Barbarin ½ Plantxan Arrozarekin
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Kremazko Tostadak
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Atun kehetua
- Perretxikoak arraultzarekin nahastuta
- Txipiroi eta hamarratz risottoa
Bigarrenak
- Makailoa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Gaztai tarta
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Iberiar dastaketa
- Otarrainxkaka plantxan
- Makailoz betetazko piperrak
Bigarrenak
- Erreboiloa Plantxan
- Entrekota
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Urdaiazpiko iberikoa
- Entsalada epela onddoeta bakailoarekin
- Porruak txangurroarekin beteta
BigarrenAK
- Xapoa plantxan
- Entrekota plantxan edo Ahate-magreta aukeran
Postreak
- Kremaz eta laranjaz betetako hostopila
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean
1 Madaixagane menua
lEHEN PLATERAk
- Risottoa
- Okelez Betetako Piperrak
Bigarrenak
- Makailo ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
2. Madaixagane menua
Lehen Platerak
- Entsalada Epela onddo eta Bakailoarekin
- Hostopila Porruz eta Gambaz Betea
Bigarrenak
- Lebatz ½ Plantxan
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Krema Tostadak
3. Madaixagane MENUA
Lehen platerak
- Zainzuriak bi Saltsatan
- Ahate-foiea
- Hostopila Porruz eta Ganbaz Betea
BigarrenAK
- Barbarin ½ Plantxan Arrozarekin
- Entrekota Piper Gorriekin
Postreak
- Kremazko Tostadak
4. Madaixagane MENUA
lEHENENGO PLATERAK
- Iberiar Ezkur-Urdaiazpikoa
- Entsalada epela Onddo eta Bakailoarekin
- Ortuko Porruak Txangurroarekin Beteak
bigarrenak
- Xapo ½ Plantxan
- Ahate-Magreta ortuko Pistoarekin edo Azpizuna Plantxan
Postreak
- Hostopila Krema eta Txokolatez Betea
Erreserbapean