Madaixagane

Un entorno inmejorable

Madaixagane

Jatetxea

Biodibertsitatearen Zentroa Euskadiko (Ekoetxea Urdaibai) erakundearen barruan dago. Jatetxeak 25 pertsonarentzat (edo 35 pertsonarentzat taldeka etorriz gero) tokia du, eta kutsu tradizionala duen sukaldaritza egiten da berton, baratzeko produktuak oinarrian izanik, sasoikoak eta kalitate handikoak izaten dira baita, inguruko haragi eta bestelako lehengai naturalak ere. Plater guztiak bisitarien gozamenerako eginak dira.

© Madaixagane

 

© Madaixagane

Taberna

Terraza

Madaixagane tabernak irudi berria du: modernoa, garaikidea eta abegitsua. Bertako terraza ederretik hantxe bertan dauden haurrentzako jolasguneak eta Urdaibai erreserba ikus daitezke. Pintxo erakargarriz betetako barra dauka eta mokaduak hartzeko karta ere badago, tabernan zein terrazan dastatzeko.

Aukeratutako

Produktuak

Zapore eta tradizioa uztartzen dituen eskaintza zabala dago menu berezian (18€+BEZ). Kartari begiratuz gero, txangurruz betetako porruak edota txipiroiak tipularekin zein tintan bezalako plater apetatsuak topatu ahal dira.

Sasoiko produktuz osatutako sukaldaritza izanik, produktuen aukeraketa, inguruko ekoizle eta hornitzaileekin egiten da.

© Madaixagane

 

© Madaixagane

Talderik

Onena

Lander Onaindia da sukaldeburua. Chef honek, urteetako eskarmentua du bere gain lan honetan, izan ere, Zaldua, Baserri Maitean eta Almiketxu jatetxeetan aritu da sukaldari.Berak eroango du jantokira edo kanpoaldeko terraza ederrrera, herriko gastronomiarik onena jankideen gozamenerako.

Llamar
Localizacion